Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energetický obal kolem těla.

Je to astrální obal, který vidí pouze jasnovidní. Máme ho od narození, ale dlouho nám nevydrží.

Většinou ho máme všichni potrhaný na cáry - ať už při úrazu, operaci, porodech,může se také poškodit např.kyselým deštěm, chemickými látkami v ovzduší, nešetrnou vlasovou a tělovou kosmetikou -( trvalá ondulace,horké fénování, kulmování, depilace ) atd..Tím ale začínají naše menší i větší problémy s únikem energie, únavou, psychickými problémy atd.Také se k nám lépe dostanou energetičtí upíři. Energetické obaly se dají nahradit novými. Tady opět pomáhají astrální bytosti a léčitelé.

Po ( zabalení ) do nového obalu tento naplním pozitivní energií. Chvilku můžete mít pocit tlaku v hlavě. Je to způsobeno tím, jak se rozlévá energie po těle. Po chvíli se energie ustálí v jednotlivých čakrách a orgánech. Někomu ustálení může trvat i několik hodin. Záleží na tom, jak moc byl jeho původní obal potrhaný a nebo jestli ještě nějaký měl.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ohnivý obal.

(Lucka, 11. 6. 2019 11:21)

Ohnivý ochranný obal - Potom, co jsme přišli s p. Tremlovou na to že dokáži cítit emoce druhých, mi navrhla ohnivý ochranný obal, který dokáže před špatnými energiemi druhých chránit. Začali se mi dít neuvěřitelné věci. Lidé začali zastavovat dopravní prostředky různými způsoby, abych stihla s dětmi doběhnout. Dokonce začali i zastavovat auta mimo vyznačený přechod. A naopak v různých běžných situacích přichází ke mě plno lidí, např. nakupuji banány a kolem mě během chvilky hlouček lidi u banánů. Přijímačky na VŠ během chvilky taktéž kolem mě hlouček lidi kteří se ujišťovali že jsou správně přes to, že já potřebovala poradit, najednou jsem kolem sebe měla plno lidí na stejné lodi...

Energetický obal

(Jaroslava , 11. 1. 2019 21:32)

Už jste někdy měli rýmu?
A zeptal se Vás někdo, kde jste se nachladili? nebo kdo vás nakazil?
A všimli jste si, že lékaři většinou rymou neonemocni, přestože se často pohybují mezi nemocnými?
Člověka podobné otázky vedou k zamyšlení: jak to vlastně je?
Nenakazi nás okolí, pokud máme v pořádku silný energetický obal.
Naše ochrana, kterou, když si uvědomíme, nevpustii k nám např. rýmu nebo nebo jiné útrapy.
Podle síly a víry v sebe jsme zdravi a můžeme ovlivnit svoji odolnost.
Řekla bych, že bychom se měli soustředit do sveho "ja" a uvědomit si svoji silu, víru v sebe a vnímat své schopnosti.
Rozumět sobě znamená léčit sebe.
Vždyť nikdo nám nemůže rozumět víc, než my sami sobě.
Naucme se vnímat své tělo a své potřeby.
Máme právo rozhodnout kdo a čím nás bude ovlivňovat.

Energetický obal

(Lucie K, 4. 3. 2018 21:42)

S energetickym obalem je opravdu vše o moc jednodušší dokazu mnohem lepe rici i veci ktere pro me drive byli nevyslovitelne. Občas mám pocit, že někteří lidé kolem mě mají pocit že jsem někdo jiný, ale jsem to pořád já jen rikam víc veci ktere jsem nosila v sobě nahlas. Kdyz se nechci poustet do nejakeho sporu tak ho proste neresim kdyz ano reknu tak stim nemam problem. Určitě mám mnohem více síly a energie a vše zvládám lépe. Obal máme celá rodina a jsme si všichni mnohem blíž díky všemu co pro nás paní tremlova udelala a dělá, energeticky obal byl taková tresnicka na dortu.