Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč nás bolí páteř a klouby ?

Tvrdé a měkké sýry, uzeniny ale také paštiky a další slané dobrůtky - ( slané tyčinky, smažené brambůrky, slané mandle atd.) obsahují již z výroby mnoho urychlovacích a jiných solí, které se ukládají mimo jiné v kloubních pouzdrech a hlavně v chrupavkách, páteři ale také v ledvinách a jiných částech těla.

Ten, kdo denně a v hojnosti takovéto potraviny konzumuje, ( jedná se hlavně o tvrdé  sýry a uzeniny ), nemůže se potom divit, že ho všechno bolí.

Soli, které se usadili ve Vašich kloubních chrupavkách a páteři, vytvářejí krystalky, které při pohybu kloubů o sebe třou a vytváří tak silnou bolest. Čím více a déle takových potravin jíte, tím větší máte bolesti.

Některým lidem bolí klouby i po sladkostech.

Do tohoto problému nepočítám lidi, kteří vinou úrazu např. autonehody mají úraz páteře nebo končetin.

Sůl navíc při přehnané konzumaci umí rozbolet hlavu, zvýšit už tak vysoký krevní tlak a tím ruku v ruce ublížit srdci a ledvinám, které musí zvýšený tlak krve zvládnout.

A jedno moudro nakonec : méně je někdy více.

Bolesti páteře nejsou způsobeny pouze stravou plnou solí ale také díky nedostatečnému dennímu pohybu. Pokud člověk necvičí alespoň 3x týdně po dobu 30ti minut, nebo nemá takové zaměstnání, které je vlastně celodenním pohybem ( např. zednické, údržbářské a manuální dělnické práce ), tak může mít ochablé svalstvo.

Ochablé zádové svalstvo, hlavně u neaktivních a starých lidí, u lidí se sedavým zaměstnáním atd. může způsobit vyhřeznutí meziobratlové ploténky - ( někdy i 2 - 3 najednou ),které dokáží člověka uvést až do úplné nehybnosti. Bolesti jsou někdy až nesnesitelné.

Vyhřezlé ploténky se jen těžko vrací na své místo. Člověk musí často docházet celé měsíce na rehabilitace a samozřejmě cvičit cviky k tomu určené.

Vrácení plotének na své místo můžete urychlit baňkováním u odborníka.

Také astrální operací lze ploténky poměrně dobře vrátit na své místo.

Proto denně cvičme, ať jsme aktivní a pohybliví až do stáří. Není nic horšího, než být odkázaný na cizí pomoc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Helena Vítková, 12. 7. 2022 12:59)

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Tremlové za léčení. Od konce května jsem se potýkala s bolestí v kříži, které mi následně vystřelovalo do hýždě, stehenního svalu a až do kolene. Lékařka mi bez prohlídky napsala pouze léky na bolest a uvolnění svalů. Po 4 týdnech jsem ji navštívila, že bolesti přetrvávají. Bylo mi doporučeno vynechat léky na bolest a užívat pouze ty na uvolnění svalů, a že to trvá tak 6 neděl, než to přejde. Kdybych měla stále problémy, tak pak by mne teprve poslala k ortopedovi. Obrátila jsem se tedy s prosbou o pomoc na paní Tremlou, které tímto moc děkuji. Během dvou dnů mi dokázala pomoci a já se po jeden a půl měsíci mohla vyspat bez toho, že mne budí bolesti, že nemám problém vyjít schody atd. Ještě jednou velké díky a skláním velkou poklonu před jejím darem léčit. Helena Vítková

Bolest hlavy

(Luboš, 4. 11. 2018 19:05)

Několik týdnů jsem střídavě trpěl nepříjemnými bolestmi hlavy. Moje žena znala p. Tremlovou a tak se mým jménem zeptala, jestli neví, čím by to mohlo být. Astrální prohlídkou nenašla nic závažného, ale ledviny prý mám přetížené nadměrným solením. A opravdu, nikdo jsme jí to neřekl a stejně zjistila, že poměrně hodně solím. P. Tremlová mi doporučila, abych si již hotové jídlo nepřisoloval a bolest za 2 dny úplně zmizela. Taková maličkost a jak umí člověku znepříjemnit život. Díky za skvělou diagnozu a pomoc.

Bolest všech kloubů

(Marie, 29. 6. 2018 9:55)

Po přečtení tohoto článku musím i já přidat svoji zkušenost.
Začalo to nenápadne pobolivanim sem tam nějakého kloubu až se to dostalo do fáze , že jsem nemohla bolestí ani spát(každý pohyb strašná bolest).
Tak jsem se obrátila s prosbou o pomoc na paní Tremlovou , která mi udělala astrální prohlídku , několikrát vyčistila všechny zanesene klouby , predepsala čistící čaj a dietu. A musím říci , že během týdne bylo po bolesti a já se v klidu vyspim.
Ještě jednou ji za vše moc děkuji