Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oprava bolavého stehna, bolest v zádech nad ledvinami a oprava skříplého nervu.

(Jaroslav Vítek, 26. 4. 2019 8:44)

Od konce února jsem v řádné penzi. Intenzivně pracuji na zahradě v nastávajícím překrásném jaru. Z té práce mě občas něco bolí. Mažu to třezalkovým olejem, francovkou s vymacerovaným kaštanem či trávou. Před dvěma týdny jsem vystupoval z auta, kdy jsem nemohl více otevřít dveře a překroutil jsem si levou nohu tak, že něco se mě událo v stehenním svalu. Bolest z nohy vystřelovala až do zad. Cestou do kina jsem to rozchodil. Z kina jsem měl stejný problém. Druhý den to již bolelo více. Následující pondělí byla bolest tak palčivá, že jsem měl co dělat si dojít na WC. Telefonicky jsem poprosil paní Tremlovou o pomoc. Ta mě opravila astrální operací utržený úpon svalu a astralně upravila tři obratle páteře. Nařídila mě klidný režim, slabé procházky a jízdu na kole po rovině do pěti kilometrů. Za týden se vše urovnalo a téměř jsem byl zdráv. Pouze ráno po spánku mě to ve stehně, zádech nějak divně vystřelovala tlumená bolest, jako kdybych měl nějaký skříplý nerv. Po potvrzení mé doměnky a zásahu paní Hany vše se vrací do normálního stavu. Díky paní Tremlové můžu opět užívat krásných jarních dnů při aktivní práci na zahradě a údržbě domu.

Žaludek a záda

(Helena , 24. 4. 2019 8:32)

V srpnu loňského roku jsem měla auto nehodu a přetrhaly se mi vazy v krční páteří. Vůbec se to nechtělo hojit, ať jsem jedla spoustu léků a předražené doplňky stravy a dodržovala léčbu. Po 7měsicich marodění už jsem byla zoufalá. Po nimesilu atd. nastoupili kortikosteroidy a po nich obstřiky... Vubec nic nezabíralo a záda stále bolela. Do toho me začal zlobit žaludek po těch všech měsících užívání léků. Pak mi setra řekla o Paní Tremlové. Nejdřív jsem vůči astrální léčbě byla docela skeptická, ale bolesti žaludku a nechutenství se zhoršovalo a záda nelepšila ☹️ tak jsem si řekla, že to zkusím a paní Tremlové napíši. Paní Tremlová byla velice milá a ochotná a poradila mi jaky čaj mám pít, vyčistila mě a vyměnila žaludek. Nechápala jsem to, ale do 15min. mě žaludek přestal a ráno jsem se po několika měsících s chutí najedla

Re: Žaludek a záda

(Helena , 24. 4. 2019 8:36)

Během 3 týdnů se mi uzdravila i zada a ja mohu žít zase normální život bez bolesti

Astrální operace

(Denisa Šestáková, 10. 4. 2019 11:43)

Dobrý den,chci moc poděkovat paní Tremlové.Už poněkolikáté mně i mé rodině pomohla.Syn měl pořád nějaké záněty tak ho čistila a udělala mu astrální operaci močového měchýře..Dědeček byl na ARU a JIPU nebyl na tom vůbe dobře.Paní Tremlová udělala astrální operaci plic a srdce,dědečka máme už doma a moc se zlepšuje.Mně pomohla také mám velké problémy se zády.Také bolesti ustoupili.Pijeme na doporučení a složení správných bylin čaje.Moc Děkujeme

Výhřez ploténky

(Tomáš, 29. 3. 2019 11:55)

Před dvěma lety jsem měl problémy se zády, vůbec jsem se nezvedl z postele, bolesti a křeče vystřelovaly do nohy. Absolvoval jsem dva týdny v nemocnici a následně další návštěvy na pohotovosti, nic nepomáhalo. Diagnóza byla jasná - výhřez ploténky. A řešení? Dle lékařů operace, nebo si na bolest zvyknout.
Nechtěl jsem se smířit ani s jednou variantou a rozhodl se vzít vše do svých rukou. Kontaktoval jsem p. Tremlovou a pak se začaly dít věci. Absolvoval několik astrálních operací, začal pít detoxikační čaj a pravidelně cvičit.
Úplně jsem vysadil všechny léky a během měsíce jsem byl schopen zase normálně fungovat. Jelikož jsem diabetik, tak se mi zlepšil i cukr.

Tímto ještě jednou děkuji paní Tremlové za trpělivost a provedené zákroky.

poléčení

(Veronika, 27. 3. 2019 13:17)

Na mou dceru p. Tremlová funguje úžasně. Celou zimu jsme se nemohli vymotat z nemocí. Nakonec dr. Našla že má malá hemofila a samozrejmně dala antibiotika. Samozřejmně nezabrali.Jen utlumily. A začalo vše na novo. P. Tremlová malou čistila a čistila. Takže jsme konečně zdraví.Mohu jen doporučit.

Nákaza z jídla.

(Jana, 5. 3. 2019 10:50)

Syn ve školní jídelně a několik dalších spolužáků po konzumaci oběda onemocněli střevními bolestmi. Proto jsem kontaktovala p. Tremlovou, jestli by nemohla s tímto problémem pomoci. Udělala synovi astrální operaci žaludku a střev. Nařídila na 5 dní bezlepkovou dietu a bez cukru. Zpočátku měl syn ještě bolesti v oblasti břicha, ale ty další den ustaly a denním čištěním od p. Tremlové rychle mizely. Po 5ti dnech léčby mohl jít syn opět zdráv do školy bez léčení antibiotiky, které dostali jeho nakažení spolužáci.
Děkujeme.

Léčba astralní operací ledvin která zabrala okamžitě druhý den

(Veronika, 21. 1. 2019 11:10)

Dobrý den, o víkendu mě začli bolet záda respektive ledviny.Napsala jsem p. Tremlové a podstoupila astralní operaci ledvin. Druhý den jsem měla po bolestech. Ještě jednou moc děkuji.

Astrální operace srdce

(Dáša Š., 17. 1. 2019 13:43)

V současné době se léčím s hyperaktivní štítnou žlázou a jedním se symptomů je bušení srdce a nateklé kotníky, tedy spíše nohy v mém případě. Přestože jsem dostala léky na srdce, nic se nedělo a naopak nohy mi natékaly ještě víc. Paní Tremlová provedla astrální operaci chlopně srdce a doporučila čaj na lymfatický systém. A snad druhý den mi nohy přestali natékat a srdce mi teď bije pravidelně. Tlak i tep mám tak jak má být.
A jen pro doplnění o astrální operaci jsem ani nevěděla, jen jsem si všimla, že se mi ulevilo.
A opravdu věřím, že se mi i tu štítnou žlázu s pomocí paní Tremlové podaří udravit. Děkuji moc, že se o mě tak krásně staráte.

Bolesti rukou

(Magda, 12. 11. 2018 19:13)

Přítel měl problém s bolestí celých paží. Bolest mu bránila vykonávat běžnou práci. Proto jsem požádala paní Tremlovou o pomoc. Ta po prohlídce zjistila, že přítel má silnou osteoporozu a ochablé svaly. Sice nevíme jak, ale dodala mu vápník do kostí a svalům dodala energii. Po léčení byl přítel opět bez bolestí a druhý den už mohl jít do práce.
Děkujeme.

5 astrálních operací za 1/2 hodiny.

(Oldřich, 31. 8. 2018 18:32)

Nikdy bych nevěřil, že moje letité problémy s bolestí kolen budou za 1/2 hodiny minulostí. Podstoupil jsem astr. operaci ledvin-výměna, operaci moč. měchýře-výměna, operaci vazů na obou kolenech- zpevnění a astr. operaci utrženého svalu na ruce-přišití. Asi po půl hodině moje bolesti úplně zmizeli. Byl jsem z toho naprosto paf, protože jsem byl zvyklý na téměř každodenní bolesti a najednou nic, prostě nic, žádná bolest. Dostal jsem na kolena také ortézy, aby se nohy zpevnily. Jsem nadšený, že vůbec něco takového existuje. Nedokážu si představit, že bych měl v jeden den všechny tyto operace fyzicky podstoupit a zůstat na živu. Mockrát děkuji za tyto zázraky.

Astrální operace chodidel.

(David , 29. 8. 2018 8:21)

Můj problém byl v obou chodidlech. Trápila mě propadající se klemba nohy, zatížená mojí velkou hmotností. Při každém kroku mne došlápnutí velmi bolelo. P. Tremlová mě vyspravila kůstky a šlachy, které následně zpevnila ortézou na obou nohách. Nyní zase chodím bez bolesti. Jsem moc spokojený s touto léčbou.
Děkuji.

Astrální operace žaludku a žlučníku.

(Jiřina Š., 6. 8. 2018 16:54)

Mojí mamince bylo velice zle. Byla sobota večer a maminka nechtěla do nemocnice. Zkusila jsem tedy kontaktovat p. Tremlovou a požádala jsem ji o pomoc. Astrální prohlídkou paní zjistila zánět žaludku, ale ani žlučník nebyl v pořádku. Proto provedla astr. operaci těchto orgánů. Mamince se asi po půl hodině velice ulevilo. Dostala ještě dietu a bylinný čaj, který ji také moc pomáhá. Děkujeme.

Bolest v rameni.

(O.Novák, 2. 8. 2018 12:00)

Nějakou dobu jsem trpěl bolestí v pravém rameni a ani jsem nemohl v některé poloze ruku zvednout , pouze do úrovně prsou. Dostal jsem kontakt na pí. Tremlovou a ta zjistila po astrální prohlídce, že mám utržené 2 úpony v rameni. Ty následně přišila a dala astr. ortézu. Asi po 1hodině jsem zaregistroval zlepšení. Ještě mne asi 3x na dálku poléčila a nyní si na rameno ani nevzpomenu.
Moc děkuji.

Inkontinence

(Verca, 28. 6. 2018 20:28)

Velice doporucuji vymenit mocovy mechyr..pri kaslani mi po porodu stale uchazela moc...jsem 5 dni po astralni operaci..a citim velike zlepseni..casem verim ze budu uplne ok..

nekonečné prujmy a bolesti břicha

(Marie, 26. 5. 2018 23:23)

Chtěla bych se podělit o svoji zkušenost a dodat odvahu všem co se nemohou rozhodnout , zda podstoupit astrální operaci.
Trpěla jsem nepřetržitým průjmem přes 3měsíce , chodila na vsenha možná vyšetření , brala léky a výsledek žádný .
Po té jsem obdržela kontakt od známého na paní Hanu a během týdne , kdy jsem podstoupila 3 astrální operace a pila bylinkové čaje , mé problémy zmizely. kdybych to sama nezažila asi bych tomu nevěřila , ale je to tak.Myslím , že mi paní Hana zachránila život. Děkuji moc

Astrální zdravotní pomůcky

(S.Ptáčníková, 1. 5. 2018 15:57)

Delší dobu mě bolela pata na levé noze.Bolest jsem cítila při každém kroku.Požádala jsem paní Tremlovou o pomoc.Nejdřive zkoušela léčení bez
patnice, ale nebylo to úplně dostačující.Po aplikování patnice do mojí nohy se konečně dostavil klid a bolest ustala.Od té doby již pata nebolí.
Tímto bych chtěla paní Tremlové poděkovat za uzdravení.Moc děkuji.

Astrální operace pohmožděného kolena

(Jaroslav Vítek, 27. 4. 2018 9:40)

Při jízdě na kole mě při zastavení podjela noha na prachu svažující se cesty tak nešťastně, že jsem celou vahou spadl i s kolem a zkroutil si nohu, až mě ruplo v kolenu. Hned jsem ucítil intenzivní bolest. Po chvíli bolest ustala a tak jsem pokračoval dál. V noci v posteli jsem téměř nespal bolestí. Ráno když jsem se dobelhal k paní Tremlové, jsem jí poprosil jestli mě ho nespraví. Po chvilce jejího rituálu mě řekla, že jsem měl utržené dva vazy. Řekla mě, že je přišila a na zpevnění kolena mě dala astrální ortézu. Koukal jsem na ní velmi nedůvěřivě a ani nemohu popsat co jsem si o tom myslel. Zhruba za dvě hodiny bolest při pohybu zcela zmizela a koleno bylo na omak dost teplé. Od té doby noha nebolí a koleno funguje na 100%.

Astralni operace

(Valerie, 24. 4. 2018 12:07)

Maminka dostala zánět žil do nohy , byla dvakrát na pohotovosti, bolesti nemohla vůbec chodit . Dali ji pouze léky na bolest a měla si pichat injekce. Po 14 dnech bolest nemizela a proto jsem se rozhodla oslovit pani Tremlovou , která maminku léčila a udělala i operaci nohy . Když jsem.pak s mámou mluvila a ptala se jak se cítí , říkala že je to neuvěřitelné, ale že najednou cítí hroznou úlevu, a dokonce může i chodit . Po týdnu když jsem za mámou jela už běhala jako by ji nic nebylo , samozřejmě se musí ještě šetřit,ale pani Tremlova ji pomohla a to moc . JEJÍ práce si velice vážíme a vždy když si nevíme rady obrátíme se na ni , vždy nám pomohla . Ještě jednou děkujeme

Astrální operace

(Stanislava P., 10. 3. 2018 15:20)

Měla jsem nášlapek na kosti na patě, 4 měsíce jsem trpěla bolestí. Obrátila jsem se na p. Tremlovou, která mi pomohla. Během 5 dnů bolest ustoupila. Chtěla bych Vám moc poděkovat za vyléčení, už zase běhám bez bolesti. Děkuji moc